סרטון קצר ופשוט איך למחוק חשבון טיקטוק.
שימו לב לנושאים הבאים לפני שאתם מחליטים אם למחוק את החשבון:
לא תוכלו להתחבר עם החשבון שוב, ותאבדו גישה לכל הסרטונים שהעלתם
לא תוכלו לקבל החזר על תשלומים שבצעתם דרך האפליקציה
מידע שלא נשמר תחת החשבון שלכם, כמו הודעות צ'אט פרטיות ששלחתם לאנשים אחרים לא ימחקו ויישארו חשופים רק לאלו שהתכתבם איתם.
ב-30 ימים הראשונים לפעולת המחיקה, החשבון לא ימחק אלא יושבת. במהלך 30 הימים שהוא יהיה מושבת, הוא לא יהיה גלוי לאף אחד אלא מוסתר. ולאחר שיסתיימו 30 הימים, רק אז, החשבון ימחק לצמיתות.
במידה והתחרטתם במהלך 30 הימים, פשוט פתחו את האפליקציה והיכנסו כרגיל לחשבון שלכם ואז הוא יחזור להיות גלוי וזמין שוב לצפייה בצורה פומבית. וכמובן שום סרטון שהעלתם לא ימחק.

בהצלחה

————————————————————————————-
Sweet by LiQWYD https://soundcloud.com/liqwyd
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream: http://bit.ly/l-sweet
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/swxS7Feu-UI

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.